maanantai 18. syyskuuta 2023

Naavametsän viikko 37

 Maanantaina 4-5-vuotiaat tekivät kädentaitoja. Kärpässieniä sekä syksyisiä lehtiä. Lehtiä maalattiin ja sitten painettiin paperille upeita erivärisiä lehtiä. 3-vuotiailla ja 1-2-vuotiailla puolestaan oli tunnetaitoja. Luettiin tunteista kertova kirja ja mietittiin mitä erilaisia tunteita on ja miltä ne tuntuvat.Tiistaina 1-2-vuotiaat tekivät luonnonmateriaaleilla taidetta. Lehtiä maalattiin ja painettiin niistä kuvat paperille. Ihania syksyisiä värejä! 


3-vuotiaat harjoittelivat saksilla leikkaamista. Ensin leikattiin viivaa pitkin, jonka jälkeen leikattiin lehdistä vapaavalintaisia kuvia. 

4-5-vuotiaat värittivät kynätehtävissä syksyynkin kuuluvia eläimiä, muun muassa oravia ja mäyriä.Keskiviikkona 1-2-vuotiaat kuuntelivat musiikkia ja lauloivat aikuisen johdolla. Samalla osa 2-vuotiaista ja 3-vuotiaat värittivät syksyisen värityskuvan, jossa oli syksyisä lehtiä.

4-5-vuotiailla oli tuokiolla tutkin ja toimin ympäristössäni. Kun muut lähtivät jo ulkoilemaan, minieskareilla oli vielä Huiske-tuokio. Kerrattiin edellisen kerran opittuja asioita ja harjoiteltiin muun muassa kirjain i.

Torstaina 1-2-vuotiailla oli sisäliikuntaa, jossa pikkuhiiret kulkivat putkesta läpi ja hyppivät sen ulkopuolella. 

4-5-vuotiaat taas olivat puolestaan ulkoliikunnassa. Alkuverryttelynä oli huugi guugi ja sitten seurattiin johtajaa. Muita lajeja oli juoksuviesti, keihäänheitto sekä hyppääminen. Lopiksi leikittiin vielä suosittua kuka pelkää ötökkää?- leikkiä. Perjantaina oli yhteinen leikkipäivä. Autoja, clickseillä rakentelua sekä keittiöleikkejä!