perjantai 1. joulukuuta 2023

Naavametsän viikko 48

 Maanantaina 1-2-vuotiailla oli sisäliikuntaa. Ryömittiin putkesta, heitettiin hernepusseja ämpäriin, hypittiin värialustoilla sekävvieriteltiin isoja palloja kaverille ja aikuiselle. Lemppareita taisivat kuitenkin olla hernepussit, niitä heitettiin monta kertaa! 

3-vuotiailla oli matemaattinen tuokio. Tarkasteltiin eri muotoja ja etsittiin niitä huoneesta. Löytöjä olivat ainakin ympyrä ja neliö! 

4-5-vuotiaat askartelivat jouluisia tonttuja. Ihanan punaista ja parrat tehtiin pumpulista! 


Makujen maailma saatiin viime viikolla päätökseen. Opimme uusista maista ja niiden kulttuureista sekä mauista.



Tiistaina oli koko ryhmän yhteinen musiikki. Harjoittelimme joulujuhlaa varten ja se alkaakin sujua jo aika mallikkaasti.

Keskiviikkona puhuttiin adventinajasta sekä vietettiin vuoden viimeiset syntymäpäivät! 

Jouluun on enää neljä viikonloppua! 


Torstaina 1-2-vuotiaat tekivät vuorovaikutusleikkejä; köröteltiin aikuisen sylissä, soudettiin vuorotellen laivaa sekä etsittiin toisten ja omia varpaita. Sitten aikuinen laittoi vuorollaan yhden lapsen viltin alle piiloon ja arvuuteltiin kuka siellä on! 

3-vuotiailla oli ohjattua junaleikkiä. Lapset saivat junaliput, jolla pääsi junan kyytiin. Ravintolavaunussa oli tarjottavaa ja matka jatkui aina eteenpäin, huippua! 


4-5-vuotiaat kävivät retkellä Peikkometsässä. Mukana oli myös liukurit mäenlaskua varten, mutta puissa kiipeily osoittautui hauskemmaksi! Lisäksi löydettiin toinen hauska leikkipaikka joka nimettiin Tuhkametsäksi.



Joulunaika saapui Naavametsään perjantaina. Tästä se joulunodotus alkaa. 


Perjantaina 3-vuotiaat lähtevät retkelle, 1-2-vuotiaat leikkivät yhdessä aikuisen kanssa ja 4-5-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan sadutusta :)