perjantai 11. lokakuuta 2024

Eläinten viikko

 Eläinten viikko alkoi katsomalla tunnetarinaa Feel and Play -sovelluksen avulla. Tarinassa seikkaili yksisarvinen, ja tarinassa käsiteltiin sitä, että jokainen on hyvä sellaisena kuin on ja että vaikeita tunteita saa näyttää ja niistä saa puhua samalla tavalla kuin hyvistä tunteista.

Tiistaina oli eläinaiheinen lelupäivä. Jokainen sai tuoda haluamansa eläinlelun päiväkotiin ja näistä leluista syntyi mukavia yhteisiä leikkejä.


Tiistaina 5 -vuotiailla oli minieskarituokio. Minieskarit kuuntelivat uuden Huiske-tarinan ja laskivat mitä kuvassa on 5 tai 6. Numeroita harjoiteltiin  nopan avulla, kun annettua liikettä tehtiin yhtä monta kuin nopan silmäluku näytti. Minieskarit harjoittelivat S -kirjainta etsimällä kuvasta S -kirjaimia ja piirtämällä kyseisellä kirjaimella alkavia asioita.

Keskiviikkona oli eläinaiheista jumppaa. Eläimet ja näiden liikunnalliset ohjeet löytyivät QR-koodin takaa. 

Torstaina oli eläinteemaista musiikkia. Musiikilla laulettiin koko porukan kanssa tuttuja eläinlauluja kuten Pikkujänö nukkuu sekä Viisi varista ja Mitä kissa sanoo.



Perjantaina oli satuhieronta Siili ja Ystävät. Jokainen pääsi omalla vuorollaan satuhierontaan, missä aikuinen piirsi sadun mukana lapsen selkään.

Mukavaa viikonloppua. Ensi viikolla jatkamme uusien touhujen parissa.