perjantai 23. elokuuta 2024

Kolmas viikko Naavametsässä

Viikko alkoi 1-3 -vuotiailla kehotunnekasvatuksella. Kehotunnekasvatuksessa lapset tutustuivat kehonosiin Kielinupun Missä on sun silmät -laulun mukana ja vauvanukkejen avulla.

4-5 -vuotiaat leikkivät matikkaleikeissä kim-leikkiä, rakensivat mallikuvan mukaan tornin palikoista ja piirsivät symmetrisen kuvion peilikuvana.

Tiistaina 1-2 -vuotiaat loruttelivat lorukorttien avulla, lauloivat köröttelylauluja, kuten Hiiri mittaa maailmaa ja lasten suosikkeja, kuten Bussilaulu.

3-4 -vuotiaat tekivät kynätehtäviä. 3 -vuotiaat harjoittelivat kynäotetta ja saivat värittää värityskuvan, kun 4 -vuotiaat värittivät kolme autoa mallin mukaisilla väreillä.

5 -vuotiailla oli minieskarituokio. Minieskarituokiolla lapset piirsivät omakuvan ja harjoittelivat ylä- ja alakäsitteitä.

Keskiviikkona 1-3 -vuotiaat tekivät pienen kävelyretken läheiselle kentällä. Kentällä mukana oli eläinkortteja, joiden mukaan lapset liikkuivat ja lauloivat tuttuja eläinlauluja.



4-5 -vuotiaat jatkoivat vuorovaikutusleikkiä. Leikkeinä oli autopesulaleikki, tunneli ja hernepussia piti tasapainotella eri kehonosien päällä.

Torstaina oli musiikkipäivä. 1-2 -vuotiaat lauloivat eläinlauluja marakassien ja eläinkäsinukkien avulla. 3-5 -vuotiaat lauloivat tuttuja kaveri- ja ötökkälauluja.

Perjantaina vietimme leikkien ja syntymäpäivää juhlien.


Maanantaina Naavametsässä on lelupäivä. Muistattehan nimikoida lasten lelun.