perjantai 19. toukokuuta 2023

Naavametsän viikko 20

 Viikkomme oli hieman lyhyempi mutta sitäkin toimintarikkaampi! 

Maanantaina harjoittelimme koko ryhmä yhdessä lähestyvää kevätjuhlaa varten. Tiistaina oli kevään viimeinen lelupäivä, jonka yhteydessä vietimme leikkipäivää. Autoja oli useampia, Ryhmä Haun jäsenet ratkoivat pulmia ja puput ja vauvat löysivät tiensä kotileikkiin. 

Tiistaina iltapäivällä hakutilanteen yhteydessä meillä oli läheisten iltapäivä. Ulos oli viritelty liikunnallisia rasteja, jotka sai yhdessä isovanhemman, kummin tai vanhemman kanssa käydä kiertämässä. Lopuksi tarjolla oli kahvit ja pientä makeaa purtavaa. Kiitos kaikille osallistuneille! 

Anna läpsy apinalle! 

Heitä pussi krokotiilin kitaan! 

Keskiviikkona aamupalan jälkeen aloimme valmistautua lähtemään yhteiselle kevätretkelle. Retkemme suuntasi minibussilla kohti Visulahden Hyperdinoa! Paikalle päästyämme kävimme läpi sisäleikkipuiston säännöt ja sitten vain pitämään hauskaa! Onneksi meillä oli mehua mukana, janohan siinä touhutessa tuli.
Kiitos vanhempien kannatusyhdistykselle retkestä! Meillä lapset tykkäsivät Hyperdinosta niin paljon, että sinne voisi mennä vaikka joka ulkoiluaikaan! 

Torstaina päiväkoti oli kiinni helatorstain vuoksi. 

Perjantaina pääsimme nauttimaan pöytäteatterista. Tarinana oli prinsessa Ruusunen. 


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)