perjantai 16. joulukuuta 2022

Naavametsän viikko 50

 Viikkomme alkoi joulujuhlaharjoituksilla. Olemme laulaneet ahkerasti, joten esitys sujuu varmasti hienosti! 


Tiistaina 3-5-vuotiaat lähtivät kävellen Rölliin katsomaan Vekkulan esitystä Aarre etsii joulua. Esitys kertoi jouluun valmistautumisesta ja jouluaskareiden tekemisestä. Kaikista tärkeintä juhlavalmisteluiden lomassa on kuitenkin se, että asiat tehdään yhdessä. 

Tontut ja Aarre lukemassa lasten kirjeitä.

Unelma ja Aarre rekiajelulla.

Samalla kun osa oli katsomassa esitystä Röllissä, 1-2-vuotiaat saivat kokeilla jouluista temppurataa. Tämän jälkeen he katsoivat Nallen joulu-videon ja söivät hieman pipareita. 

Keskiviikkona otimme viimeisen kerran joulujuhlaharjoituksia. Meillä oli myös jouluateria! Kinkkua, perunoita, herneitä, rosollia ja laatikoita. Jälkiruokana vielä omenainen piparirahka, nam. 

Torstaina vietimme leikkipäivää ja askartelimme vielä jouluiset kortit. Illalla pääsimmekin juhlahumuun, kun odotettu joulujuhlan hetki koitti. Lapset esiintyivät hienosti! Esityksen lopuksi nautimme piparipullia ja mehua sekä glögiä. Kiitos kaikille osallistuneille! 
Perjantaina minieskarit tekivät vielä sarjoittamista ja kertasivat tavuttamista. Pientä aivojumppaa viikon lopuksi. Muuten vietimme leikkipäivää kirpeän pakkaspäivän kunniaksi. 


Mukavaa viikonloppua kaikille! :)