perjantai 11. marraskuuta 2022

Naavametsän viikko 45

 Maanantaimme käynnistyi kädentaidoilla ja salaisuushommilla…

Tiistaina 1-2-vuotiailla oli sisäliikuntaa. Tasapainoilua väriympyröitä pitkin, putken läpi konttaaminen, rullatun maton ylitys ja vielä tarkkuusheittoa hernepusseilla. Huippua! 


3-5-vuotiaat tekivät mielikuvitusleikkiä aikuisen johdolla. Linnan vartijat kiillottivat miekkoja ja vartoivat kun kuningas ja prinsessakissa ruokailivat.

Keskiviikkona 3-4-vuotiaat tuputtelivat koristeiksi ikkunaamme kynttilät. Perinteiset sinivalkoiset kynttilät kirkkaalla keltaisella liekillä. Minieskarit käsittelivät tunnetaidoissa ystävyyttä. Luottamusharjoituksessa parin silmät peitettiin ja toinen kuljetti häntä tilassa. Pohdittiin millaisia värejä ystävyyteen voi liittää ja niiden pohjalta maalattiin ystävyysmaalaus. Väreiksi valikoituivat punainen ja violetti. 
Myös 1-2-vuotiaat maalasivat. He aloittivat adventtikynttilät, joita jatketaan vielä myöhemmin. 


Torstaina 1-2-vuotiaat lukivat lorulaatikosta tarinan Kultakutri ja kolme karhua. Hahmot olivat kirjasta ittallaan, mikä teki tarinan seuraamisesta vielä mielenkiintoisempaa.3-4-vuotiaat harjoittelivat toiminnassa riimipareja kuvien avulla. Lisäksi taputimme tavuja omiin nimiimme. Yllätykseksi kaikkien osallistuvien nimissä oli kaksi tavua ja kaksi taputusta. 

Minieskarit askartelivat kädentaidoissa puolestaan kynttilät. Ihanasti väriä harmaan marraskuun keskelle. 


Torstaina tarjosimme hakutilanteessa kahvit tulevan isänpäivän kunniaksi. Lapsetkin saivat mehua ja pullaa. 


Perjantaina vietimme leikkipäivää touhukkaan viikon päätteeksi. Oikein ihanaa viikonloppua sekä hyvää isänpäivää kaikille isille!