perjantai 6. toukokuuta 2022

Toukokuun ensimmäinen viikko

 Naavametsän viikko alkoi pitkäkestoisen leikin ja kaveritaitojen harjoittelulla niin maanantaina kuin tiistaina. Lapset innostuivat päivien aikana rakentamaan duploilla, plusplus-palikoilla ja matikkapalikoilla upeita rakennelmia, joita on pitkin viikkoa hyödynnetty leikeissä. Leikkien lomassa lapset ovat touhunneet salaisia puuhia…

Lapset ovat innokkaasti hoitaneet nukkeja ja eläimiä. Lapset innostuivat viikolla myös palapelien teosta ja muistipelin pelaamisesta.

 Tiistaina lapset innostuivat leikkien ohella pitämään nukketeatteria. Jokainen halukas sai vuorollaan haluamallaan lelulla pitää esityksen verhon takana yleisölle. 

Keskiviikkona alle 4-vuotiaat pelasivat yhdessä kuvalottoa. Jokainen sai vuorollaan nostaa kuvalaatan ja nimetä kuvassa olevan esineen, jonka jälkeen lapset miettivät, onko heillä kyseistä kuvaa.

Pikkueskarit viettivät pikkueskarituokion. Tuokiolla lapset harjoittelivat toimimaan yksi- ja kaksiosaisten ohjeiden mukaan. Annettujen ohjeiden avulla lapset piirsivät ja värittivät monistetta.

Torstaina Naavametsän väki harjoitteli yhdessä kevätjuhlaa varten lauluja. Lapset lauloivat, soittivat ja tanssivat upeasti. Torstaina päiväkodissa vietettiin yhteisesti äitien iltapäivää kahvien ja räsymaton maalauksen parissa.


 Perjantaina pienet muovailivat ja harjoittivat omaa mielikuvitustaan. Muovailuista tuli upeita lasten tehdessä eri muotoja, palloja ja jopa tikkareita sekä jäätelöitä. Muovailun jälkeen oli lupa rauhoittua leikkimään.

4- & 5- vuotiailla oli yhteistä liikuntaa sählypelien muodossa. Sähly oli lasten mieleen heidän saadessa yrittää tehdä maaleja. Oi sitä urheilujuhlan tuntua!

Naavametsän väki toivottaa mukavaa kesän odotusta.