torstai 5. huhtikuuta 2018

Viikko 14

Lunta tuli tupaan! .... tai sitten ei, tänään on ainakin ollut todella märkä päivä. Ennustusten mukaan märkää vielä riittää, mutta hyvällä kuravaatevarustuksella siitäkin selvitään.

Viikko aloitettiin poikkeuksellisesti tiistaista. 1-2-vuotiailla oli muunmuassa roolileikkejä jaetuissa ryhmissä ja 3-5-vuotiaat ottivat ensikosketusta keväisempiin lauluihin. Lisäksi vietimme yhdet 3-vuotissynttärit!


Keskiviikkona 3-4-vuotiailla oli nallematikkaa ja pari 5-vuotiasta pääsivät mukaan vieraileviksi tähdiksi. Käsiteltiin luvun 3 kokonaismäärä ja sen muuttumista. Sen jälkeen Piparihiiri vei meidän piparimme, mutta saimme ne takaisin!
Tällöin 1-2-vuotiailla oli puolestaan musiikkia. Välipalan jälkeen pieni porukka myös innostui pelailemaan muistipeliä.


Meillä on Naavametsään saapunut viime aikoina myös paljon palomiehiä, jotka sammuttelevat tulipaloja sekä poliiseja jotka valvovat järjestystä sekä sisällä että ulkona. Mielikuvitusleikkejä parhaimmillaan!

Meillä poliisit ovat sisällä jo kesäisissä shortseissa!

Torstaina 1-3-vuotiailla oli sisäliikuntaa, muun muassa Paloauto-leikki, jossa liikuttiin eri tavoin. 4-5-vuotiaat toteuttivat toiveaskartelun, intiaanipähineet. Samalla kuuntelimme intiaanien rummutusmusiikkia tunnelman luomiseksi.
Ensin päähineen osat koristeltiin.

Valmiita tuotoksia!
Oikein mukavaa loppuiikkoa kaikille!