perjantai 9. maaliskuuta 2018

Viikko 10

Hyvää maaliskuuta!
Tällä viikolla olemme askarrelleet edelleen avaruusteeman mukaisesti. 1-2-vuotiaat tekivät alkuviikosta raketteja erilaisista muodoista. Samalla harjoiteltiin saksien käyttöä.

Palapelit ovat meillä olleet suuressa suosiossa, ja tälläkin viikolla niitä on tehty ahkerasti. Myös pikkulegoilla rakentelu on yksi kestosuosikeista. Niistä syntyykin upeita laivoja, poliisiasemia ja lentokoneita.

Eläinparien etsimistä palapelin paloilla.

Onko maata näkyvissä, poliisilaiva tulee!
Ulkoilut sujuvat vauhdikkaasti kunhan lunta riittää. Voi joko laskea liukurilla mäkeä isommallakin porukalla tai tehdä vaikka nuotion jolla paistaa pitsaa tai makkaroita.
Torstaina vietettiin Outin syntymäpäiviä ja annettiin yhdessä tehty kortti. Onnea vielä kerran! Perjantaina heti aamusta päästiin ihmettelemään avaruushuonetta. Sieltä löytyi planeettoja, tähtiä ja raketteja. Maasta löytyi myös avaruuskiviä jotka hohtivat pimeässä! Lisäksi päästiin tunnustelulaatikoiden avulla kokeilemaan, miltä tuntuvat meteoriitin palaset, avaruusörkin maitohampaat, marssilaisen kynnet sekä avaruusolion hiukset! Seikkailun lopuksi nautittiin vielä avaruusherkut ja -juomat.


Planeettoja ja tähtiä.

Avaruutta ja avaruustunnustelulaatikoita.
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
T. Naavametsän väki