torstai 22. helmikuuta 2018

Viikko 8

Aurinkoista ja kylmää viikkoa kaikille! Pakkaset ovat pitäneet meitä monena aamupäivänä sisällä, mutta onneksi meillä ei tekeminen lopu. 4-5-vuotiaat ovat välillä päässeet käymään happihyppelyllä aamupäivisinkin, mutta torstaina mittarin lukemat nousivat reilusti yli -20 asteen, joten silloin olimme kaikki sisäleikeissä.
Viikkoon on mahtunut jälleen kerran monenmoista touhuilua. 4-5-vuotiaat ovat tosissaan innostuneet omien tietokoneiden tekemisestä, ja niitä onkin tehty pitkin viikkoa.

Vapaassa leikissä kestosuosikkina ovat yhä autot, mutta niillä ajamisen paikka vaihtelee päivittäin, hetkittäin jopa muutaman minuutin välein. Joskus ne ovat autoradalla, joskus pöydillä, joskus jopa nuketalossa! Silloin tällöin niitä myös järjestellään riviin tai jonoon.

 Opiskelijamme ohjasi 5-vuotiaille askartelun, jonka tuloksena vanulapuista syntyi ihanan talvinen lumiukkotyö! Tätä tulemme ehdottomasti kokeilemaan nuorempienkin lasten kanssa...


 Torstain piristykseksi vielä kuva siitä, kuinka lapsemme ovat selvästi edelläkävijöitä: hyönteisruokaa! Ja vielä ihan koko pannullinen ;)

Oikein ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!