torstai 25. tammikuuta 2018

Viikko 4

Viikko aloitettiin tällä kertaa kunnon paukkupakkasilla! Tiistaina mittari putosi jopa -21 asteeseen. Isompien ulkoilu olikin aamupäivisin lyhyt happihyppely kirpeässä pakkasessa.Alkuviikolla 3-5-vuotiaat olivat riemuissaan, kun saatiin vertailla lämmintä vettä ja kylmää lunta sisällä! Tuntoaistiharjoituksia jatkettiin sokkona, kun piti tunnustellen etsiä kaksi keskenään samanlaista esinettä. Se sujuikin meidän lapsilta hyvin!

1-2-vuotiaat pääsivät tekemään sinisellä värillä maalausta. Maalaus sujui hyvin ja saimmekin taideteokset lumiukkojen kaveriksi seinälle.

Kun pakkaset hellittivät, lähdimme 4-5-vuotiaiden kanssa hiihtämään, kun emme päässeetkään luistelemaan. Lapset hiihtivät yhteensä varmaan 50 kierrosta! Osa jopa hiihteli sujuvasti myös ilman sauvoja, taitavaa porukkaa! Lisäksi nautimme välillä vähän lämmintä mehua, että jaksoi hiihtää paremmin!


Tänään olemme sekä musisoineet että leikkineet mukavia leikkejä. Lapset olivat tehneet hienon nuotionkin retkeilyleikkiin!Nuotio clickseistä ja autoradan paloista!
Ihanaa loppuviikkoa kaikille! Toivoo Naavametsän väki :)