perjantai 8. joulukuuta 2017

Viikko 49

Lumista joulukuun ensimmäistä kokonaista viikkoa!

Me olemme nauttineet niin sisä- kuin ulkoleikiestäkin. Tänään lunta on tullut enemmän kuin parina viikkona yhteensä ja siitäkös lapset ovat nauttineet. Tänään saimme ensimmäistä kertaa liukurit ja pulkat käyttöön!

Olemme puuhailleet tällä viikolla kaikenlaista, muun muassa Nalletuokioita, minieskarissa ison ja pienen vertailua. Toki joukkoon on mahtunut myös joulujuhlalaulujen harjoittelua sekä vapaata leikkiä.
Nukketalo-leikkejä.
Tiistaina menimme koko porukalla bussikyydityksellä Röllin päiväkotiin viettämään itsenäisyyspäivän juhlintaa. Meille oli esiintymässä Päämajan koulun viidesluokkalaisia musiikkikoululaisia. Saimme nauttia ihanista Suomi aiheisista lauluista sekä myös soitosta. Lauloimme myös Suomi 100 laulun Röllin eskareiden johdolla.
Istuimme patjoilla seuraamassa esitystä.

Kirsi Väisänen aloittamassa juhlallisuuksia.

"Tässä kasvaa suomipuu, suomipuu..."
Keskiviikon lomailimmekin kaikki itsenäisyyspäivän vietossa. Tänään perjantaina meillä oli jälleen pitkästä aikaa kynttilähetki. Aiheena oli joulunaika ja adventit. Sytytimme kaksi adventtikynttilää. Availimme myös salaisuuslaatikoita, joista paljastui joulunodotuksen aikaan liittyviä asioita.

Lapset saivat asetella liinoille tavaroita.
Kaikki laatikoiden sisällöt.
 Naavametsän aikuiset toivottavat lapsille ja vanhemmille rentouttavaa viikonloppua ja hyvää toista adventtia! :)