torstai 16. marraskuuta 2017

Viikko 46

Tänä aamuna yllätykseksemme saimmekin valkoisen maan! Siitä ehdimme käydä nauttimassa aamu-ulkoilussa, nähtäväksi jää onko kaikki sulanut iltapäivään mennessä...

Tällä viikolla olemme ehtineet tehdä kaikenlaista! Alkuviikosta 3-5-vuotiaat esittivät meille pienissä ryhmissä nukketeatteria, itse tehdyillä hahmoilla ja omakeksimällä tarinalla! Toisten esittäessä me muut toimimme yleisönä.
Possuja, talo, suojatie ja auto.
Alkuviikolla pääsimme myös kokeilemaan kivimaalausta Suomi 100 hengessä. Väreinä kivillä siis valkoinen ja sininen. Osan lasten mielestä kivistä tuli niin hienoja, että pitäisi saada viedä se jo kotiin! Maltetaan kuitenkin pitää niitä meillä vielä tovi koristeina :)

Kuinka upeita Suomi 100 kiviä!

1-3-vuotiaat innostuivat muovailusta, joten sitä on toteutettu tälläkin viikolla. Muovailuvahasta sai tehtyä esimerkiksi pipareita. 4-vuotiaat keksivät myös tehdä muovailuvahasta robotteja, hui!
Sydämen muotoisia pipareita.
Taikahiekkaa ei ole päästy kokeilemaan piiiitkään aikaan, joten 5-vuotiaiden toiveesta se nostettiin hyllyltä pölyttymästä käyttöön! Mukavaa muovailla hiekkaa, tehdä siitä eri muotoja ja eläimiä ja sitten murentaa pieneksi!
Musiikkihetkellä 1-2-vuotiaat kokeilivat piirileikkiä ja pupun sekä hiiren korvia. Suloisia pikku tanssahtelijoita!
Musiikkimaalauksessa 3-5-vuotiaat pääsivät maalaamaan musiikin tahdissa. Kappaleeksi oli valittu Finlandia ja väreinä oli sinisen eri sävyjä. Näin päästiin jälleen Suomi 100 tunnelmaan. Tuokiosta syntyi upeita sinisen sävyisiä taideteoksia.

Torstaina aamupäivästä 4-5-vuotiaat lähivät liikuntatuokiolle läheiselle kentälle. Ohjelmassa oli ainakin tervapataa, kapteeni käskee sekä viestijuoksua. Matkalla nähtiin myöskin kaksi eri junaa, joka taisi olla osalle lapsista tuokion kohokohta!
Vauhdikasta menoa!
Naavametsä toivottelee mukavaa loppuviikkoa kaikille! :)